Ανακαλύπτοντας τις πηγές που υπάρχουν μέσα μου – άρθρο από το Γιάννη Πασχάλη

Το Ανθρώπινο Ον κατέχει απεριόριστες και εκπληκτικές πηγές. Πηγές που υπάρχουν μέσα μας αλλά και γύρω μας, στην Φύση. Πηγές τις οποίες οι Ανθρώπου να μην γνωρίζουν καν ότι υπάρχουν μέχρι να βρουν τον τρόπο να έχουν πρόσβαση σ´ αυτές, τις απίθανες προοπτικές τους και τα βάθη τους.

Στο ‘Achieve’ έζησα 3 εβδομάδες σε μια πολυπολιτισμική Κοινότητα όπου το περιβάλλον ήταν πάνω απ´ όλα αγαπησιάρικο, ανοικτό, δεκτικό. Μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης , σεβασμού και αμοιβαίας εμπειρικής μάθησης.

Μέσα από την μαθησιακή μου διαδικασία κρατώ τα ολοκληρωμένα εργαλεία που παρουσιαστήκαν και τις μεθόδους διδασκαλίας οι οποίες συνέτειναν στην γρήγορη, ποιοτική και αποτελεσματική μάθηση.

Μια εμπειρία ζωής η οποία μένει χαραγμένη στον εαυτό αφού αξίες όπως η Αγάπη, ο Σεβασμός, η Εμπιστοσύνη και η Πνευματικότητα μεταδόθηκαν σε εμέ και αυθεντικά εκδηλώθηκαν από όλη την Κοινότητα.

Με δυνατά-καταστροφικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους καθοδηγητές μου, την ενδυνάμωση και ενθάρρυνση για αληθινό-αυθεντικό-ελεύθερα εκφραζόμενο εαυτόν, είμαι έτοιμος πλέον και αντιμετωπίζω με θάρρος τις προκλήσεις που επιφέρει η Ζωή στον εαυτό, με πάνω απ´ όλα είμαι έτοιμος να συμβάλω στην ποιοτική /φυσική ανάπτυξη των ανθρώπων γύρω μου , γνωστών και αγνώστων.

Μέχρι την επόμενη φορά,
Σας ευχαριστώ από καρδιάς

Γιάννης Πασχάλης